Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer industrigulve

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer industrigulve


Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer industrigulve, der er specielt tilpasset netop til deres virksomheds behov af forskellige arter.

Vores produktsortiment er meget bredt og det sikrer dig et godt grundlag for din virksomhed.

Vi tilbyder et bred udvalg af forskellige typer designgulve, der er dekorativ, slidstærk, regøringsvenligt og behageligt at gå på - med god bestandighed overfor mange kemikalier.

Vi kan også tilbyde komfort gulve med lyddæmpning og dekorative designs.

Vi kan sammen levere en samlet pakke, der indeholder alt fra gulv, væg til loft


Vi kan sammen levere en samlet pakke, der indeholder alt fra gulv, væg til loft. Vi monterer epoxy belægning på gulvet - Epoxy er et meget stærk, rengøringsvenligt og kemikalieresistent gulv, der lever op til de skrappe krav fra myndigheder og kontrolinstanser.

Vægge og lofter vil blive malet med hygiejne maling, der beskytter mod skadelige mikroorganismer, mug, skimmel og bakterievækst.

Hygiejnemalingen kan tåle nedvaskning med 90 grader varmt vand. Malingen er 100% vandtæt og kan bruges i rum med høj fugtighed.
Til gengæld afgiver ingen af vores materialer skadelige stoffer, og alle er fremstillet så miljøvenlige som muligt.

Hygiejne pakken fra os er en effektiv hygiejneløsning for fødevarer og medicinalindustrien, hospitaler, industrikøkkener og andet, der skal leve op til de skrappe krav, der er fra myndighederne og kontrolinstanser.

Malerfirmaet Olesen ApS laver også tank afrensning indvendigt, med kemikalier mod skadeligt bakterievækst - med kemikalier der er godkendt til tanke, der indeholder ingredienser til fødevareindustrien.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

gulv

INDUSTRIGULV