INDUSTRIGULV

STÅ FAST PÅ ET INDUSTRIGULV FRA GULVTEK APS

At vælge det rigtige gulv kan være svært - et gulv skal passe præcis til det miljø, hvor gulvet skal fungere i en travl hverdag. Det kan være når hygiejnen skal være på plads i fødevare- eller medicinalindustrien, eller når store og tunge maskiner til produktionen af emballager, elektronik, møbler, tryksager og meget andet, skal blive stående hvor de blev stillet.
Eller når gulvet skal bære mange mennesker igennem hver eneste dag - på uddannelsesinstitutioner, i supermarkeder eller i messecenter.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM GULVE TIL FØDEVAREINDUSTRI, PRODUKTION, VÆRKSTEDER, LAGERHALLER , SKOLER, FORRETNINGER ELLER BUTIKSCENTER

Vi er proffessionel rådgivning hele vejen igennem. Vi er gerne med fra tidligt i projektering over valg af det rette gulv til lægning og levering. Hele tiden med fokus på dialog og kvalitet, så det nye gulv matcher vores kunders krav og forventninger.

FRA GULV TIL LOFT
Vi arbejder ikke kun på gulvet, igennem vores moderselvskab sprøjtemaler vi også vægge og lofter i fødevareindustrien, samt andre sterile områder med hygiejnemaling hvor der stilles store krav til renhed, mod vækst af skadelige mikroorganismer.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer industrigulve

gulv